• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajgana koja daje snagu

Autor mondo.rs

Super recept za pravi "zimski" doručak.

Potrebni su vam ajvar, jaja i 15 minuta.

"Staroplaninska kajgana je jelo koje spada među najpopularnije u našem hotelu. Sprema se brzo i lako, a dugo ćete se osećati sito, zbog čega i jeste toliko popularno jelo tokom sezone skijanja", kaže za MONDO Nemanja Ceković - kuvar u hotelu "Stara planina".

Zamolili smo ga za recept:

"Za dve osobe je potrebno 200 grama domaćeg ajvara i šest jaja. Na vrelom ulju prvo kratko propržite ajvar, zatim dodajte jaja umućena kao za klasičnu kajganu. Od začina nije potrebno ništa jer je ajvar već dovoljno slan i ima specifičan ukus. Jelo je gotovo čim se ajvar i jaja sjedine, a jede se uz vruću lepinju i domaće kiselo mleko."

Kakvu kajganu vi najčešće pravite?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop