Neočekivana kombinacija ukusa će vas oduševiti.
Isprobajte slatko-slane keksiće!
Sastojci:
Jedna šolja običnog brašna
Jedna šolja integralnog pšeničnog brašna
Četiri kašičice praška za pecivo
¼ kašičice soli
¼ kašičice bibera
25 grama parmezana, fino izrendanog
60 grama putera
Šolja odleđenih i oceđenih malina
Šolja mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U pleh stavite papir za pečenje.
U većoj činiji, pomešajte brašno, prašak za pecivo, so i biber, dodajte parmezan i dobro promešajte. Dodajte puter, umesite testo, da dodajte i maline i mleko. Mesite dok se ne sjedini, pa na dasci posutoj brašnom razvucite u testo debljine oko dva centimetra.
Modlom izvucite keksiće i pecite petnaestak, 20 minuta, ili dok ne porumene.