• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krmenadle u sosu od pečuraka

Autor mondo.rs

Brzo i ukusno, lako će ih spremiti i početnici!

 Krmenadle u sosu od pečuraka Izvor: Guliver/Getty images/iStock/arfo

Predstavljamo vam recept za ukusne krmenadle u začinjenom sosu sa pečurkama.

Recept je veoma jednostavan, pa je pogodan i za početnike u kuhinji, koji vole domaću, aromatičnu hranu.

Sastojci:

Četiri krmenadle

300 grama šampinjona

Jedan crni luk

Dva čena belog luka

Tri kašike senfa

Dva decilitra pavlake za kuvanje

So, biber

Maslinovo ulje

Priprema:

Svinjetinu začinite solju i biberom i propržite na ulju 4-6 minuta sa svake strane. Izvadite krmenadle iz tiganja, i u njega dodajte crni luk sečen na tanke režnjeve, kao i šampinjone seckane na listiće. Propržite pet minuta, pa dodajte sitno seckani beli luk. Kada povrće porumeni, dodajte senf, zalijte pavlakom za kuvanje i krčkajte dok se sos ne zgusne. Poslužite uz pirinač ili krompir.

Kako vi najradije spremate krmenadle? Recite nam u komentarima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop