Lagan letnji ručak za četrdesetak minuta!
Isprobajte ovaj jednostavan recept za lagan letnji ručak.
Sastojci:
8 čvršćih paradajza, krupnijih
Glavica crnog luka, sitno iseckanog
350 grama mlevenog mesa
Jedno žumance
Suvi začin od povrća
Maslinovo ulje
Veza peršuna, sitno iseckanog
Bibera po ukusu
Priprema:
Paradajz dobro operite i pažljivo izdubite.
Na maslinovom ulju propržite luk, izdinstajte meso, pa pred kraj stavite „meso“ paradajza. Dodajte peršun i malo suvog začina.
Kad se meso prohladi, umešajte jedno žumance, pa punite paradajz i ređajte u vatrostalnu posudu. Poprskajte uljem, pospite seckanim peršunom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko pola sata.
Služite toplo.
Imate li vi neki dobar recept za "ručak na brzaka"?