• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ideja za ručak: Zapečeni punjeni paradajz

Autor mondo.rs

Lagan letnji ručak za četrdesetak minuta!

Isprobajte ovaj jednostavan recept za lagan letnji ručak.

Sastojci:

8 čvršćih paradajza, krupnijih

Glavica crnog luka, sitno iseckanog

350 grama mlevenog mesa

Jedno žumance

Suvi začin od povrća

Maslinovo ulje

Veza peršuna, sitno iseckanog

Bibera po ukusu

Priprema:

Paradajz dobro operite i pažljivo izdubite.

Na maslinovom ulju propržite luk, izdinstajte meso, pa pred kraj stavite „meso“ paradajza. Dodajte peršun i malo suvog začina.

Kad se meso prohladi, umešajte jedno žumance, pa punite paradajz i ređajte u vatrostalnu posudu. Poprskajte uljem, pospite seckanim peršunom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko pola sata.

Služite toplo.

Imate li vi neki dobar recept za "ručak na brzaka"?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop