Mirisni i mekani mafini sa breskvama i cimetom.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Mirisni i mekani mafini sa breskvama i cimetom

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Ispuniće celu kuću neodoljivim mirisima...

mafini Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/ALISAFAROV

  Evo šta vam je potrebno da spremite ove jednostavne mafine sa breskvama (ili nekim drugim voćem).

Sastojci:

380 grama brašna

Kašika cimeta

Kašičica praška za pecivo

Kašičica soli

250 mililitara ulja

Tri jaja

300 grama šećera

Četiri breskve – očistiti, oljuštiti i iseći na listiće

Priprema:

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Podmažite kalup za mafine.

U većoj posudi pomešajte brašno, cimet, prašak za pecivo i so. U odvojenoj posudi pomešajte ulje, jaja i šećer, umutite, pa spojite sa suvim sastojcima. Dobro sve izmešajte, dodajte iseckane breskve, blago promešajte i nalijte u kalup za mafine.

Pecite oko 25 minuta ili dok čačkalica ne izađe čista kad bocnete mafin. Ostavite da se ohladi i poslužite.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

loader