• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren 10. književni konkurs "Slavko Jungić Jesej"

Autor Siniša Stanić

Opštinski odbor Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" Čelinac, Narodna biblioteka "Ivo Andrić" i "Vinarija Jungić" raspisali su tradicionalni, 10. konkurs za dodjelu književne nagrade "Slavko Jungić Jesej".

 Otvoren 10. književni konkurs "Slavko Jungić Jesej" Izvor: Printscreen, Slavko Jungić Jesej

Pravo učešća na konkursu, koji je otvoren do 15. januara 2022. godine, imaju autori mlađi od 30 godina koji stvaraju na srpskom jeziku, bez obzira na državljanstvo i mjesto stanovanja. Jedan autor može poslati najviše jedan neobjavljeni prozni rad (priču, esej, putopis…) dužine do 150 redova ili pet pjesama. Radovi se potpisuju šifrom, a rješenje šifre, kraću biografiju i kontakt podatke (poštanska i elektronska adresa, broj telefona) autori treba da dostave u posebnoj koverti, koja se zajedno s kovertom u kojoj se nalazi rad šalje kao jedna pošiljka.

Radove slati u tri odštampana primjerka i na CD-u na adresu: SPKD "Prosvjeta", Opštinski odbor Čelinac, Ulica vojvode Mišića 19 (Biblioteka) 78240 Čelinac. Najbolji rad biće nagrađen unikatnom diplomom i honorarom od 300 KM, a još tri rada će se otkupiti i biće nagrađena diplomom i honorarom od po 50 KM. Nagrađeni radovi biće objavljeni u "Čelinačkim novinama".

(Mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop