• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šerlok Holms je mrtav

Izdavačka kuća "Portalibris" objavila novu avanturu čuvenog detektiva koju je pisao Entoni Horovic.

 Šerlok Holms je mrtav Izvor: MONDO

U isto vrijeme kada nam u bioskope stiže novo ostvarenje Gaja Ričija "Šerlok Holms - igra sjenki", u knjižarama se pojavila knjiga koja nudi drugačiji pogled na detektiva iz ulice Bejker i njegovog vjernog saputnika.

U knjizi "Kuća svile", koja je napisana osamdeset godina nakon smrti Artura Konana Dojla, britanski pisac Entoni Horovič priča priču o Holmsu iz Votsonove vizure.

Holms je mrtav, a Votson star i sam poslije dva braka, troje djece i sedmoro unučadi. On se prisjeća jedne Šerlokove i njegove avanture, slučaja toliko misterioznog i šokantnog da je svoje bilješke o tom slučaju zaključao u sefu na 100 godina.

London 1890. godine. Trgovac umjetničkim djelima Edmund Karsters moli Holmsa i Votsona za pomoć. Detektiv i doktor bivaju uvučeni u međunarodnu zavjeru. Misteriozna fraza "kuća svile" povezuje vrh vlasti sa podzemnim svetom kriminala, i Holms strahuje da je nabasao na zavjeru koja će uništiti društvo.

Horović je britanski književnik i scenarista kojeg je Zadužbina Artura Konana Dojka izabrala da napiše nov roman o Šerloku Holmsu. Poznat je i po seriji romana sa Aleksom Rajderom, ali i scenarija za britanske krimi serije "Herkul Poaro", "Ubistva u Midsameru" i "Fojlov rat".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop