• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas počinju "Gročanske svečanosti"

Tradicionalna kulturna manifestacija "Gročanske svečanosti" počinje danas u 18 sati.

 Danas počinju "Gročanske svečanosti" Izvor: MONDO

Tradicionalna kulturna manifestacija "Gročanske svečanosti" počinje danas u 18 sati, otvaranjem slikarske kolonije i izložbom slika s prošlogodišnjeg okupljanja, saopšteno je iz te opštine.

U Rančićevoj kući za 21 sat zakazana je projekcija filma Soje Jovanović "Put oko sveta", koji je delom sniman u Grockoj.

Svečanosti ove godine organizuju Centar za kulturu Grocka i opština, uz finansijsku pomoć Sekretarijata za kulturu, koji je za realizaciju četvorodnevnog programa izdvojio 900.000 dinara.

Sledećeg dana, u Rančićevoj kući biće održan "Etnobazar domaće radinosti", dok će u 19.30 kroz centar Grocke proći svi folklorni ansambli sa područja opštine, pred koncert folklornog stvaralaštva na obali Dunava.
U subotu, 26. jula, svoja dostignuća predstaviće svi vrtići sa područja opštine, a najavljena je i dečja pozorišna predstava "Tri praseta". Takmičenje za najbolju rakiju kajsijevaču, najavljeno je istog dana u 19 sati.
Poslednjeg dana, u nedelju ispred Rančićeve kuće biće održana izložba automobila oldtajmera, a na obali Dunava od 17 sati snage će odmeravati alasi, u takmičenju za titulu najbolje riblje čorbe, u okviru "Zlatnog kotlića Dunava".

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop