• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za fanove stripa: Tor je žena!

Autor mondo.rs

"Marvel" šokirao, novi Bog gromova je - žensko!

Ljubitelji stripova, naročito Tora, doživeli su iznenađenje od kuće "Marvel", koja je objavila da će Tor u daljim nastavcima stripa biti žensko.

Predstavljena je i fotka, na kojoj se vidi plavokosa, misteriozna, maskirana žena, a "Marvel" je pojasnio da se ne radi o privremenoj zameni, već da će ona ubuduće biti Tor.

"Ona je jedan i jedini Tor, i dostojna je toga! Na čekiću Mjolniru piše da onaj ko drži čekić, ako je ON vredan, imaće moć, ali vreme je da osavremenimo taj natpis kako bi obuhvatio i drugi pol", rekao je urednik "Marvela" Vil Mos.

Fanovi su zasuli društvene mreže komentarima na račun izgleda novog superheroja, odnosno superheroine, ali i činjenice da će joj ostati ime na koje su navikli. Takođe, već su krenule teorije o tome otkud sada ova plavuša u ulozi Tora. Kažu da je ona davno izgubljena rođaka originalnog Tora, da je prerušeni Loki, čarobnica...

Bilo kako bilo, "Marvel" je uspeo da uradi dve stvari - da motiviše žensku publiku, koja prema statistici ređe čita stripove, i da postane jedna od glavnih tema u svetskoj šoubiznis štampi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop