• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Proljeća Ivana Galeba" prva knjiga u 2015. godini

Autor SRNA

Predstavnici Zadužbine "Petar Kočić" Banjaluka - Beograd tradicionalno su, u okviru manifestacije "Književna staza Djeda Mraza", najavili da će prva knjiga objavljena u svijetu 2015. godine biti "Proljeća Ivana Galeba" Vladana Desnice.

Direktor i glavni i odgovorni urednik Zadužbine "Petar Kočić" Banjaluka -Beograd Nikola Vukolić rekao je da se ova manifestacije organizuje 15. godinu i da će promocija te knjige biti sutra tačno u ponoć ispred spomenika "Petru Kočiću" u Banjaluci.

On je rekao da je roman "Proljeća Ivana Galeba" moderan roman koji ima specifičnu strukturu, jer je pisan u formi eseja.

"Roman se može čitati na stotinu načina, preko jezika, mudrosti, ljubavi. Ovo je knjiga koja će se dugo čitati i ona je naljepše igralište za čitaoce u Novoj godini", rekao je Vukolić i poželio srećnu Novu godinu i čitanje romana Vladana Desnice.

On je rekao da je ovogodišnju manifestaciju podržala glumica i književnica Eva Ras, kao i mnogi banjalučki pisci.

Vukolić je naveo da će tokom promocije, u prvim minutama 2015. godine, građanima biti podijeljen određen broj primjeraka ove knjige.

Konvoj Djeda Mrazeva danas je tradicionalno prošao gradom do parka "Petar Kočić", gdje su na spomenik položili cvijeće i gdje se tradicionalno recitovala poezija.

Prvu knjigu objavljenu na svijetu u 2015. godini priredio je i uredio Nikola Vukolić u izdanju Zadužbine "Petar Kočić" Banjaluka - Beograd, izdavačke kuće koja je organizator manifestacije "Književna staza Djeda Mraza".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop