• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sirotanovići" zabavljali Banjalučane na Banj brdu

Autor mondo.ba

Pred više stotina građana Banjaluke, koji su došli ovim povodom ili onim koji su se slučajno zadesili na Banj brdu, odigrala se prava predstava u izvođenju legendarnih „AKT-ovaca“.

Do kraja predstave, stepenice koje je grijalo toplo novembarsko sunce su bile male da bi primile sve one koji su htjeli da saslušaju šta su imali reći glumci ovog teatra, Dušan Jokić i Igor Kalaba. Tako je veliki broj ljudi stajao oko glumaca iza improvizovane scene.

Predstava/performans je počeo u 13 sati, a banjalučki glumci su pokazali da su majstori satire i dobri poznavaoci prilika kako kod nas tako i u svijetu. Ovaj dvojac ovoga puta je ostavio u suzama veliki broj građana koji nisu krili svoje osmijehe i zadovoljstvo na predivnom danu. Glumci su pokazali da su jedni od rijetkih koji su društveno angažovani i prate društvene promjene i ovom prilikom su podržali Inicijativu građana Rekreativna zona Banja Luka.

Ovo je početak dešavanja na lokacijama u Rekreativnoj zoni Banja Luka.

Rekreativna zona Banjaluka ovom prilikom poziva sve umjetnike na prostoru Banjaluke, a i šire da im se priključe u realizaciji ideja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop