• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sirotanovići raspisali REFERENDUM!

Autor mondo.ba

AKT Alija Sirotanović u srijedu u 20:30 časova, na sceni Doma omladine u Banjaluci održaće predstavu pod nazivom "REFERENDUM".

Prenosimo vam njihovo saopštenje  povodom ove predstave u cjelini.

AKT Alija Sirotanović Vas poziva na veliki REFERENDUM. Sve su prilike da je ovo samo prvi od mnogih ove godine, pa pa smo uzeli za shodno da mi budemo ti koji će otvoriti ovu sezonu referendumanja u Republici Srpskoj.

Prisjetićemo se vjekovne tradicije održavanja referenduma na ovim prostorima, prenošenja referenduma sa koljena na koljeno, prikazaćemo stari običaj velikog referendumskog posta, referendumske večeri, zavirićemo u kuće naših čestitih domaćina i pokazati kako se i danas čuvaju stari referendumski običaji.

Pošto smo mi režimski ljudi, odlučili smo da ovaj nastup ima i edukativni karakter. Možemo ga posmatrati i kao svojevrsnu generalnu probu za sve referendume koji su najavljeni za ovu godinu, jer će ispred same sale biti postavljena kutija na kojoj će građani moći da vježbaju izražavanje svoje volje, u najljepšem demokratskom maniru.

Cijena karte je, kao i uvijek, 4 KM (ko nema – džaba!), a mogu se rezervisati putem fejzbuk stranice Sirotanovića, kao i pozivom na broj 1185, gdje će vam ljubazni prijatelj iz m:tela dati Igorov broj. A ako ste neprijatelj Republike, nazovite Igora direktno na 066/197-234 i zakinite m:tel za jedan poziv. Mjesto: Dom omladine. Vrijeme: 20:30h.

Vidimo se!

Antikulturni pozdrav!
AKT Alija Sirotanović

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop