• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Božović pomaže Jadranki Stojaković

Autor SRNA

Izvođenjem monodrama Matije Bećkovića "Reče mi jedan čoe`k, ćeraćemo se još" i Dragana Uskokovića "Čegović", glumac Petar Božović održaće u subotu, 16. aprila, u Banjaluci humanitarno veče za Jadranku Stojaković.

 Petar Božović pomaže Jadranki Stojaković Izvor: MONDO, Petar Stojanović
Petar Božović
Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Božović je poručio da je to, osim materijalne, ljudska i psihička podrška ovoj značajnoj umjetnici, kojoj se na ovaj način želi odužiti za sve lijepe trenutke koje je stvarala svojom muzikom.

"Možda je trenutak da pozovemo da joj pomognu i oni koji su u većoj mogućnosti nego mi da joj trajnije reše probleme oko liječenja i materijalnih troškova", rekao je Božović.

On je naveo da će publika moći da vidi i čuje koktel iz monodrama istaknutih pisaca, kao što su Petar Petrović Njegoš, Matija Bećković, Vuko Bezarević, te Zoran Kopitović.

Božović je dodao da je uživanje igrati pred banjalučkom publikom, te pozvao sve koji su u mogućnosti da dođu na humanitarno veče i uživaju u predstavi u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

Jadranka Stojaković, koja već nekoliko godina živi u Banjaluci, duže vrijeme boluje od multipla skleroze. NJoj je i ranije stizala podrška od kolega koji su održavali humanitarne koncerte. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop