• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filmom promovisana opština Lopare (Video)

Autor mondo.ba

Promotivni film o opštini Lopare premijerno je prikazan na Svečanoj sjednici Skupštini ove majevičke opštine za krsnu slavu-Svetog velikomučenika Georgija.

Nakon što je pušten u javnost film je dobio pohvale sa svih strana.

Načelnik Lopara Rado Savić rekao je da je film urađen sa ciljem da se istaknu potencijali ove opštine.

"Prikazani su lijepi majevički predjeli, turistička ponuda, poljoprivreda, ali i privredne djelatnosti u kojoj preovlađuju mala i srednja preduzeća koja zapošljavaju domaće stanovništvo, a svoje finalne proizvode izvoze na tržišta evropskih zemalja, bliskog istoka ali i dalekog istoka, na najveće tržište – Kinu", rekao je Savić i napomenuo da se u posljednje vrijeme u ovoj opštini u svim segmentima bilježe pozitivni rezultati.

"Posebna draž u filmu je tradicija majevičkog kraja i kultura. Prikazani su i vjerski objekti koji krase majevički kraj kao i Srpsko – kulturno i prosvjetno društvo „Prosvjeta“, obuhvaćene su i sportske aktivnosti", naglasio je Savić.

lopare
Izvor: YouTube

On je najavio da će se potencijalnim stranim investitorima preko promotivnog filma predstaviti opština Lopare u izdanju na engleskom jeziku.

"U posljednje vrijeme se bilježi privredni rast i u našu opštinu doleze potencijalni investitori iz Njemačke, Austrije, Rusije, Turske i Kine", kaže Savić.

Savić je u filmu predstavio viziju razvoja opštine Lopare sa posebnim akcentom na mlade i njihov opstanak u majevičkom kraju i Republici Srpskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop