• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prljava igra" Sandre Braun

Izdavačka kuća Alnari objavila je nov naslov autorke Sandre Braun.

 "Prljava igra" Sandre Braun Izvor: MONDO

"Prljava igra" u izdanju Alnarija, svjetski kritičari opisuju kao "remek-djelo" i "roman koji nikako ne smijete propustiti".

Priča govori o osramoćenom kvoterbeku dalaskih "Kaubojsa" koji izlazi iz zatvora nakon pet godina robije.

Grif Barket nikada neće moći da se vrati životu kakav je imao prije nego što je osuđen za namještanje utakmice. U gradu u kom je fudbal svetinja, Grif je počinio najteži grijeh i to mu niko neće oprostiti.

Foster Spikman, vlasnik velike avionske kompanije, i njegova žena Lora par su iz snova. Uspješni su i bogati, međutim sudbina im je uskratila ono što najviše žele – dijete. Novcem se, možda, ne može kupiti sve, ali može se kupiti osramoćeni fudbaler koji je tek izašao iz zatvora i nema nikakvu perspektivu.

Posao koji su Spikmanovi ponudili Grifu vrlo je delikatan, a on će se uskoro ponovo naći u središtu policijske istrage. Nerazriješeno ubistvo iz prošlosti počinje da ga progoni, dok njegov stari rival, Stenli Rodarte, želi da mu uništi život. Pokušavajući da sačuva novu poslovnu priliku, Grif od Rodartea takođe mora da zaštiti i ljude koji su mu bliski – prije svega Loru Spikman.

Grifu se smješi najveća isplata u životu, ali da bi došao do novca, moraće da se odrekne jedine šanse za iskupljenje… i ljubav. Dok sat otkucava, Grifova budućnost − i njegov život − zavise od poslednje savršene igre.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop