• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaplovite "Brodovima Rima"

Izdavačka kuća Alnari objavila je novi naslov autora Džona Staka.

 Zaplovite "Brodovima Rima" Izvor: MONDO

Kada Kartaginjani na pedeset zastrašujućih ratnih galija budu doplovili do Sicilije, Rim, koji je dotad nosio samo titulu najmoćnije kopnene sile, biće primoran da prvi put izgradi sopstvenu flotu.

Na opasnim talasima mora, političkih sukoba i previranja, rimski kapetan Atik i njegov prijatelj centurion Septim moraće da prebrode mnogobrojne prepreke kako bi pomogli Republici da se odbrani od Puna.

Prije nego što se suoče s vještom, surovom i nadmoćnijom kartaginskom mornaricom, njih dvojica moraće da pomire zavađene strane u Senatu, ubjede čuvene rimske legije da usvoje nove ratne tehnike i izbore se s uvriježenim predrasudama da su svi došljaci građani drugog reda.

Da li će, suočeni s nadmoćnim neprijateljem s druge strane Sredozemlja, Atik i Septim uspjeti da pobjede i unutrašnje neprijatelje Rima i da uz pomoć šačice neiskusnih mornara i nenadahnutih legionara sagrade sopstvenu flotu i tako pomognu Rimu da zavlada i morima?

Odgovor se krije u "Brodovima Rima", koji će na granici dva moćna carstva proći kroz mnogo veličanstvenih pomorskih bitaka, kako bi dokazali da Rimljani mogu da zagospodare i morima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop