• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Re:Generacija u Doboju, Banjaluci i Kotor Varoši

Autor Fena

Dokumentarni film "Re:Generacija" urađen u režiji Emira Kapetanovića biće prikazan u Doboju, Banjoj Luci i Kotor Varoši, a osim filmskih projekcija biće upriličene i debate o temi prošlosti i budućnosti mladih u Bosni i Hercegovini.

Film donosi priču o generaciji koja je morala otputovati u prošlost svojih roditelja kako bi promijenila svoju budućnost, a to je prvi bh. film koji je prikazan u sjedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku čime je svijetu poslana drugačija poruka o BiH.

Ovoga puta BiH je dokumentaristički prikazana kao zemlja u kojoj postoje nove generacije s drugačijim načinom razmišljanja i djelovanja, spremne mijenjati sliku podijeljene zemlje u zemlju u kojoj je zajednička budućnost moguća i izvjesna.

Snimljen je u produkciji udruženja Magacin Kabare i Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) u okviru istoimenog USAID-ovog projekta "re:Generacija".

Film će biti prikazan u Doboju 24. januara u Centru za obrazovanje i kulturu, Banjoj Luci 25. januara u DIS pozorištu mladih, te u Kino sali Kotor Varoši 26. januara, najavljuju organizatori projekcija koji su napomenuli i da je ulaz na sve projekcije slobodan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop