• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEMOstracija u parku Petar Kočić

Tri velika zida u obliku trougla oslikana grafikama i karakterima, a sa trave u parku smiješe se likovi od kartona u različitim veličinama.

 DEMOstracija u parku Petar Kočić Izvor: MONDO

Svi predstavljaju Demofest od njegovog početka pa sve do danas, a ovaj događaj dobio je naziv DEMOstracija. Park Petar Kočić od utorka uveče je drugačiji jer je otvorena izložba DEMOstracija koja će trajati četiri dana.

"DEMOstracija ima za cilj da pokaže da Demofest sada već ima čitav jedan svoj svijet koji uspješno gradi već tri godine zaredom. To bi ove ilustracije i trebalo da pokažu - razvoj i rast samog festivala", rekla je Brankica Stojanović, PR Jelen Demofesta.

Dio DEMOstracije predstavljen je i u muzičkom paviljonu gdje su postavljene majica prethodne dvije godine kako bi se ljubitelji mogli prisjetiti kako je to izgledalo prethodna dva festivala.

Grafike Demofesta radili su Dejan Šijuk, Mladen Škavić, Draško Vasić i Nenad Ponjević i bez njihove mašte, odličnih ideja i kreativnosti, ne bi bilo ovih simpatičnih likova i znakova koji vam se smiješe sa majica, bedževa i naravno sa cijelog Kastela. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop