• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kratkofil" 3. i 4. septembra

Četvrti Međunarodni filmski festival "Kratkofil" ove godine biće održan 3. i 4. septembra, na Tvrđavi "Kastel" i u Narodnom pozorište RS u Banjaluci.

 "Kratkofil" 3. i 4. septembra Izvor: MONDO

U dva dana biće prikazani filmovi nosioci priznanja na vodećim evropskim festivalima u prethodnoj i ovoj godini, a koje Banjalučani još nisu imali priliku da vide.

Ekskluzivitet ovogodišnjeg festivala je film banjalučkog režisera Daneta Komljena "Ja već jesam sve ono što želim da imam", koji je osvojio treće mjesto na Filmskom festivalu u Kanu, u konkurenciji "Sinefondasion".

Organizatori festivala su saopštili da u okviru ovogodišnjeg Festivala neće biti takmičarskog programa, jer je "Kratkofil" trenutno u "kreativnoj pauzi", tokom koje će se raditi na realizaciji novog projekta.

"Riječ je u užem profilisanju festivala u festival autorskog filma, gdje autorski film čini sadržaj van takmičarskog programa, i zadržavanja kratke forme u takmičarskom dijelu festivala", navedeno je u saopštenju.

Međunarodni festival kratkog filma "Kratkofil" u Banjaluci nastao je 2007. godine i od tada je prikazao na stotine kratkih igranih, animiranih, dokumentarnih i eksperimetalnih filmova sa svih kontinenata.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop