• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvarana izložba beogradskih umjetnika 4/PROSTOR 5

Autor mondo.ba

U Velikom izložbenom salonu Banskog dvora sinoć je otvorena izložba "4/PROSTOR 5" beogradskih umjetnika Srđana Apostolovića, Zdravka Joksimovića, Dobrivoja Krgovića i Dušana Petrovića.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo nakon ozbiljnih priprema i dogovora konačno uspjeli da ugostimo izložbu naših izuzetnih umjetnika iz Beograda. Nakon niza značajnih izložbi koje je Banski dvor pripremio u ovoj godini, i ova izložba predstavlja samo nastavak organizovanja visokokvalitetnih umjetničkih programa u vlastitoj produkciji", rekao je direktor Banskog dvora Kulturnog centra Mladen Matović.

Ovom postavkom umjetnici su prikazali i otvorili mnoga pitanja, između ostalog i pitanja uočavanja, određivanja i posljedica međusobnih umjetničkih uticaja.

"Drago mi je što je došlo do realizacije ove izložbe. Mi smo različita grupa autora koja se međusobno podržava. Uspeli smo da animirano ovaj prostor i dobili smo jednu izložbu koja može da bude zanimljiva za banjalučku publiku, da dođe i da je poseti", kazao je jedan od umjetnika čiji radovi su izloženi, Dušan Petrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop