• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera predstave "Jabuka" u petak

U Domu omladine u petak od 21.30 časova će premijerno biti izvedena predstava pod nazivom Jabuka, Nevid teatra iz Banjaluke.

 Premijera predstave "Jabuka" u petak Izvor: MONDO

U pitanju je monodrama o egzistencijalizmu, tragikomična farsa o autodestrukciji balkanskog društva, prikazana na mikro planu čovjeka koji je sam sebe uspio pregaziti automobilom.

Jedan od najperspektivnijih banjalučkih glumaca, Dejan Andrić, na ovaj način pokušava da banjalučkoj publici približi tzv. antiteatar ili teatar apsurda.

Nakon predstave, kao atrakcija večeri, nastupa DJ duo iz Beograda, pod nazivom Shazalakazoo sa svojom jedinstvenom kombinacijom elektronske muzike sa balkanskim etno elementima.

Planetarnu popularnost stekli su ubrzo nakon što je ove godine objavljen njihov prvi i za sada jedini album, pod nazivom "Speaking Balkanian".

Nakon toga uslijedila je saradnja sa svjetski poznatim izvođačima kao što su Kiril Džajkovski iz Skoplja, marsejski Watcha Clan i hamburški Dunkelbunt. Najzapaženiji nastup ovaj duo je imao u Beogradskoj areni, na zatvaranju Univerzijade.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop