• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mala Litl Buts - velika u 2009.

Elektro-pop pjevačica Litl Buts proglašena je za "najperspektivniji novi muzički talenat Britanije", po izboru kritičara i muzičkih eksperata.

 Mala Litl Buts - velika u 2009.  Izvor: MONDO

“Čizmici” se prije par mjeseci u Njujorku predstavila vidovnjakinja, koja joj je predvidjela veliku životnu promenu u životu u februau i martu, što sa obzirom na laskavu titulu, nije daleko od istine.

Litl Buts, što je pseudonim za djevojku iz Blekpula, Viktoriju Hesket ime njenog “malog muzičkog projekta”, našla se na vrhu BBC –jeve liste “Sound” za 2009. godinu.

Viktorija se muzikom zabavlja na najrazličitije načine, pjeva, svira, miksuje, nastupa kao DJ, obožava da obrađuje omiljene pjesme na elektronstkim instrumentima, na kojima i komponuje, prateći sebe.

Nekadašnja pjevačica Death Disco, kao svoje uticaje navodi Dejvida Bouvija i Kejt Buš, a tokom praznika sluša Eni Lenoks i grupu Abba, dobila je više glasova od londonskog rok benda White Lies i pjevačice/kantautorke Florens and the Machine.

Ovo je sedma godina da BBC pravi anketu o najperspektivnijim mladim muzičkim talentima. Listu sastavlja više od 130 muzičkih kritičara, urednika časopisa, muzičara i producenata.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop