• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ejmi Vajnhaus kolekcija za jesen-zimu 2012.

Ejmi Vajnhaus je bila višestruko talentovana, pored muzike bavila se i modom. Njena posljednja kolekcija biće lansirana za nekoliko nedelja.

 Ejmi Vajnhaus kolekcija za jesen-zimu 2012. Izvor: MONDO

Britanska pjevačica, koja je preminula 23. jula u Londonu, dizajnirala je nekoliko kolekcija odjeće za modnu kuću "Fred Peri" (Fred Perry), koje su imale veliki uspjeh.

Njena prva kolekcija bila je inspirisana pedesetim godinama tako da se sastojala od ravno krojenih sukanja, retro haljina, korseta.

Kolekciju za ovu sezonu Ejmi je predstavila u martu 2011, a bila je u havajskom stilu. Sastoji se od 17 modela i to: kapri pantalona, košulja, tunika, jakni i uzanih sukanja.

U jednom intervijuu za "Harpers bazar" (Harper’s Bazaar), pjevačica je rekla da je pripremila kolekciju za jesen-zimu 2012, takođe za "Fred Peri", čije majice je i sama često nosila.

Ta kolekcija će se pojaviti za nekoliko nedelja, saopšteno je iz "Fred Perija“, a pretpostavlja se da će biti razgrabljena, kao i modeli iz njene prethodne kolekcije koji su veoma traženi nakon što je Ejmi Vajnhaus preminula.

Na intertnetu piše da iz proljećene kolekcije bukvalno nije ostao ni jedan komad, osim možda po neki na sajtu eBay, gdje se mogu kupiti čak i ulaznice sa nejnog posljednjeg koncerta u Beogradu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop