• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Lo pozirala u kupaćem: Rijetko koja žena smije da ga obuče, a sada je najpopularniji

Autor Dušan Volaš

Kupaći koji nosi Džej Lo je model koji žene zovu "najrizičnijim".

 Bijeli kupaći Dženifer Lopez najpopularniji za leto 2024 Izvor: Instagram/jlo

Da li ste nekada nosili bijeli kupaći? Ako niste, sigurno ste izbjegavali potencijalni rizik koji ova boja nosi sa sobom. Ženama se često dešava da kad izađu iz vode, sve počne da se providi, pa ga samim tim viđamo sve manje na plažama. Ipak, Džej Lo prkosi pravilima i ne odustaje od klasičnog modela.

Latino diva je proslavila 55. rođendan, a tokom zabave je podijelila fotografiju koja je privukla ogromnu pažnju na Instagramu. Pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu bijele boje, sa izraženim dekolteom. Ne samo da je ponovo istakla svoju figuru i, po ko zna koji put, dokazala da redovno trenira, nego je "plažni autfit" upotpunila zlatnim minđušama, narukvicama i prstenjem.

"Ne mogu da vjerujem da imaš 55 godina, stariš kao dobro vino", "Ova žena je lekcija", "Sramota me je kad je pogledam i shvatim da imam 25, a žena izgleda brutalno", "Kraljice, sijaš", "Džej Lo je fenomen. Ovako izgledati sa 55 godina je nerealno", "Srećan ti rođendan najlepša ženo na svijetu", pisali su mnogi.

Ove sezone bijeli kupaći kostim postao je pravi trend. Sada, umjesto uobičajenih crnih, jarkih boja i cvetnih dezena, mnoge influenserke i poznate ličnosti oslanjaju se na podjednako svestrane bele modele. Njihova glavna prednost je što savršeno ističu preplanulost, a izgledaju odlično i na svijetloj koži.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop