• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 04. 04. 2013.

Šta vam zvijezde danas savjetuju pročitajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 04. 04. 2013.  Izvor: MONDO

Ovan
Zabavite se sa prijateljima. Pokušajte da ostvarite nove ideje, da preko njih napredujete. Potrudite se da se usredsredite na bitno, da ne gubite vrijeme na nevažne stvari.

Bik
Jako ste napeti i nervozni. Pokušajte da se ne raspravljate sa saradnicima i kolegama na poslu, nego da što bolje odradite sve što treba. Mogući su problemi sa tehnikom ili internetom.

Blizanci
Imate planove koji se mnogima mogu činiti kao nerealni, ali Vi i dalje stremite ka njihovom ostvarenju. Ne gubite vrijeme na stvari koje nisu prioriteti.

Rak
Jako ste napeti i sve Vas iritira. Ne nervirajte se. Opustite se i pokušajte da se bavite sportom. Ne dozvolite da Vas neko isprovocira.

Lav
Partner je malo napet i nervozan, ali nemojte da doprinosite tome. Potrudite se da se usredsredite na bitne stvari, na odnos sa drugima, kontakte i saradnju. Budite tolerantni.

Djevica
Imate puno stresa na poslu. Pokušajte da gledate sebe, da se fokusirate na svoj dio posla. Poslije radnog dana nađite način da se opustite i odmarite.

Vaga
Potrudite se da se zabavite sa partnerom danas i opustite. Bavite se sportom ili bilo kojom aktivnošću koja Vas čini srećnim.

Škorpija
Potrudite se da sredite dom, da ako budete imali iznenadnu posjetu rodbine ili prijatelja sve bude na mjestu, ali da biste Vi uživali u čistom i sređenom okruženju. Ne nervirajte ako sve nije idealno, nego se prilagodite.

Strijelac
Danas ste brzi i Vi i svi oko Vas, ali neke obaveze traže vrijeme i pažljiviji rad. Usredsredite se na najbitnije, ne rasipajte energiju.

Jarac
Moguć priliv novca, ali nemojte sve potrošiti za jedan dan. Budite pozitivn, sa optimizmom gledajte u budućnost.

Vodolija
Napeti ste i nervozni, ali nemojte da drugi zbog toga pate. Potrudite se da budete smireni i prijatni s okolinom, koliko god je to moguće, jer će nervoza već za dan, dva proći.

Ribe
Naspavajte se dobro, nemojte se viđati sa ljudima sem ako baš ne morate jer ste danas napeti i skloni prepirkama. Popodne provedite uz neki dobar film ili muziku, kako biste se opustili.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikolina Grubljesic

Horoskop je tacan vjerujte nikolina

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop