• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 27. 04. 2013.

Šta vam zvijezde danas savjetuju pročitajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 27. 04. 2013. Izvor: MONDO

Ovan
Jako ste nervozni i pod pritiskom, ali nađite način da se opustite. Da Vas ne bi baš sve nerviralo, pokušajte da se bavite sportom, šetajte, organizujte druženje sa osobama koje Vam prijaju.

Bik
Vrijeme je da se partner i Vi dogovorite o planovima za budućnost, o početku zajedničkog života, ili zajedničkog biznisa. Budite pozitivni i nemojte zanemariti svoje zdravlje.

Blizanci
Pripazite na dokumenta na poslu, moguće su greške. Ne žurite. Sve će biti jasnije uskoro. Ako ste pravili neke greške, gledajte da se bar ne ponavljaju.

Rak
Slobodno pozajmite novac, ako Vam neko traži. Možda Vama treba pozajmica, ne stidite se da tražite. Oni koji su u vezi uživaće sa partnerom, a oni koji nisu mogu računati na flert i neka lijepa poznanstva.

Lav
Ne dozvolite da strasti ovladaju. Budite pribrani. Problemi sa dugogodišnjim prijateljima.

Djevica
Danas se može desiti da problemi sa partnerom kulminiraju. Vrijeme je da se neke stvari raščiste. Više ne želite da gubite vrijeme, na svim poljima. Ne nalazite svima manu, ni Vi niste savršeni.

Vaga
Bitno je da ispoštujete rokove na poslu, ali iako nešto kasni, nije neka šteta, nije "smak svijeta". Nove saradnje, novi podvizi, napredak na poslu. Bićete romantičniji ovih dana.

Škorpija
Jako ste nervozni. Nađite način da se opustite, potrudite se da se odmorite malo od posla. Iskoristite vikend na najbolji mogući način. Mislite na sebe i svoje zdravlje.

Strijelac
Imate mnogo poteškoća na poslu, ali ne brinite se previše. Samo pazite na rokove i sve će biti ok. Mislite i na sebe, na ljude koji Vas vole, ne samo na posao.

Jarac
Prijatelji Vam mogu puno pomoći. Druženje i zajednički rad na novim idejama je dobitna kombinacija. Pretvorite ideje u djela.

Vodolija
Na poslu će biti bolja atmosfera. Kao da svi odjednom žele da budu fini prema vama i primjećuju neke stvari koje radite dugi niz godina. Dobro se odmorite i pripremite za sljedeću radnu nedjelju, biće naporna.

Ribe
Zabavljate se sa prijateljima, to je bar lako, opustite se. Okolina će vam biti naklonjena.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop