• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 17. 05. 2013.

Šta vam zvijezde poručuju za danas, saznajte u MONDO horoskopu.

 Dnevni horoskop za 17. 05. 2013. Izvor: MONDO

Ovan
Kroz rad za druge možete napredovati. Osjetićete nalet pozitivne energije početkom dana, ali će vas obaveze i umor opet vratiti u ustaljeni tok. Ako se iznervirate bolje bi Vam bilo da ćutite. Pazite šta potpisujete.

Bik
Ukoliko ste u vezi, slijedi sjajan period, ali se ipak dogovorite sa partnerom kako da najbolje iskoristite vrijeme koje provedete zajedno. Ukoliko niste u vezi, imate potpunu slobodu, pa je iskoristite. Bavite se sportom.

Blizanci
Sredite dom, izbacite nepotrebne stvari. Provjerite dokumenta i sve sitnice u kući. Pazite da nešto greškom ne bacite. Jedite laganu hranu.

Rak
Jako ste komunikativni, ali nemojte svima pričati sve što Vam padne na pamet. Pazite šta potpisujete. Možete ići na kraći put.

Lav
Imate probleme sa neplaćenim računima. Gledajte da što više stvari platite, makar i iz dijelova. Jedite laganiju hranu.

Djevica
Jako ste nervozni i napeti. Potrudite se da se usredsredite na sebe i na svoje potrebe. Ne obraćajte toliko pažnje na detalje, nego gledajte širu sliku.

Vaga
Potrudite se da se odmorite i da se posvetite sebi. Jako ste nervozni danas, ali ne moraju to svi da znaju. Poslije napornog dana se potrudite da se odmorite i opustite uz neki dobar film.

Škorpija
Zabavite se sa prijateljima, družite se, potrudite se da se usresredite na ideje koje imate, pa pokušajte da ih pretvorite u stvarnost. Opustite se i idite u prirodu.

Strijelac
Pritisak na poslu je očigledan, ali nađite način da sebi uljepšate radno vrijeme.

Jarac
Pred Vama su uspješna kraća poslovna putovanja. Na poslu nemojte gubiti vrijeme na nebitne stvari, nego radite ono što Vam je rečeno. Usredsredite se. Možda Vas partner iznenadi nekim svojim izjavama.

Vodolija
Gledajte kako da u posao unesete neke novine u svoj rad, pitajte i druge za pomoć ako Vam je potrebna. Ne žurite, osim sa nekim obavezama koje morate da odradite.

Ribe
Partner je nervozan. Mogući su problem sa nekim sitnicama, koje Vas mogu izbaciti iz takta. Pazite sa kim i o čemu pričate, neke stvari se mogu okrenuti protiv Vas. Imate puno posla.

(Specijalno za MONDO astrolog Jovana Vilimonović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop