• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jabuke punjene karamel filom

Ako želite da impresionirate goste, a da ne potrošite mnogo vremena i novca, poslužite ih jabukama sa filom od karamele.

 Jabuke punjene karamel filom Izvor: MONDO

Potrebno:

- 5 jabuka

- limun

- puding od karamele

- 1 kesica želatina

- 2 supene kašike kukuruznog sirupa

Priprema:

Rasijecite jabuke na pola i izdubite ih kašičicom. Zatim iscijedite limun i prelijte jabuke, kako ne bi potamnile.

Skuvajte puding od karamele, a zatim dodajte kukuruzni sirup i želatin. Sve zajedno kuvajte do ključanja. Ostavite da se ohladi oko 15 minuta.

Uklonite salvetom ili papirnim ubrusima limun sa jabuka. Unutrašnjost mora da bude suva kako bi se karamela „zalijepila" za jabuku. Sipajte fil od karamele u udubljenja u jabukama.

Ostavite oko 30 minuta u frižideru da se ohlade.

Po želji, možete da koristite i neki drugi ukus pudinga, ili da u fil stavite cimet, čokoladu, kokos...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop