• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E, ovo je prava papazjanija!

Autor mondo.rs

Kada neko napravi nešto za šta je teško utvrditi sastojke, nešto što deluje komplikovano, može da se odnosi i na neku gotovo nerešivu situaciju, kaže se da je napravio papazjaniju. To je, zapravo, ime jela, a mi vam dajemo recept.

Potrebno:

- 500 grama junetine isečene na parčiće

- 4 šargarepe isečene na kolutova

- 300 grama paprike

- 2 paradajza

- pola kilograma crnog luka iseckanog na kolutove

- 2 krompira isečena na kocke

- 2 cele glavice belog luka

- 2 kašike ulja

- malo sirćeta, soli, bibera i tucane paprike.

Priprema:

Sve sastojke staviti u veću šerpu, naliti vodom da meso i povrće ogreznu i kuvati na tihoj vatri dok meso ne bude meko, ne kraće od tri sata.

Jede se toplo, kao glavno jelo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop