• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 29. 10. 2014.

Autor mondo.rs

Šta vam zvijezde danas poručuju pročitajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 29. 10. 2014. Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Ovan

Trebalo bi da konačno budete zadovoljni svojim poslom i postignutim rezultatima, ali nastavite da se trudite i dalje. Samo je bitno da ne odustajete od ciljeva.

Bik

Moguće su neke promjene u stavovima u odnosu na bivše odnose, na stare ljubavi. Vi ćete imati potrebu da se družite sa prijateljima, što je dobro za bolje raspoloženje. Pripazite na ishranu.

Blizanci

Odredite prioritete na poslu i odradite prvo bitne stvari. Organizujte se kako treba i pozavršavajte sve ono što vas čeka od prošle nedjelje. Morate da nađete način da uživate na poslu da bi Vam dan brže prošao.

Rak

Razne prilike za uživanje Vam se pružaju. Raspoloženiji ste nego inače. Moguće su svađe sa partnerom zbog nekih nejasnoća, ali samo ignorišite sve što može da vam pokvari odnose. Sutra će biti bolji dan.

Lav

Neke otpisane prilike za posao će opet postati aktuelne, a bilo bi dobro da ih prihvatite, jer će Vam biti od koristi. Nemojte se raspravljati sa ljudima na poslu.

Djevica

Bićete malo nervozniji nego inače. Treba da nađete neki način da se oslobodite stresa, ako je ikako moguće. Razgovor sa dragim ljudima pomaže.

Vaga

Partner može lako da Vas iziritira. Novac može biti veći problem. Ne trošite previše, platite račune prvo.

Škorpija

Idite negdje sa voljenom osobom, uljepšajte sebi život. Ako ste sami, dobar period za novu ljubav. Sport i rekreacija vam fale u životu.

Strijelac

Ne nervirajte se oko sitnica. Odredite sve šta treba i držite se plana. Provjerite šta potpisujete, da ne bi poslije bilo problema.

Jarac

Imate potrebu da se osjetite voljenim. Zajednički trenuci sa voljenom osobom su Vam jako bitni danas. Moguća je nervoza. Ne pričajte previše. 

Vodolija

Ako  ste u vezi ili braku, može doći do problema sa partnerom sa nekim zaostalim neplaćenim računima. Seksualna tenzija postoji kod onih koji su u neozbiljnoj vezi. Ne prejedajte se.

Ribe

Iako je zarada manja od očekivane, ne nervirajte se. Ćutite i radite, bar danas. Nemojte kritikovati druge ljude. 


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop