• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 19. 2. 2015.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Ovan

Niste baš dobro raspoloženi. Nemate dovoljno snage da odradite sve što ste zamislili. Ali, dan je dobar za odmor, pa ga tako i iskoristite.

Bik

Stalno se trudite da pomognete nekome, ali nekad bi trebalo da zanemarite druge i da  gledate sebe. Danas biste mogli da se vidite sa prijateljima, da se usmerite na zabavu i druženje.

Blizanci

Iako Vam se ne radi, najbolje bi bilo da danas budete vredni. Budite uporni i proverite sve što radite više puta. Nemojte umanjivati svoja postignuća.

Rak

Slušajte svoju intuiciju. Ponašajte se prema drugima kako zaslužuju, ne budite previše popustljivi. Moguć kraći put.

Lav

Provedite vreme sa osobama koje Vam prijaju. Pokušajte da se usredsredite na zadovoljstvo i odmor, da ne biste bili pod stresom. Danas ćete imati malo veće troškove. Proverite instalacije.

Devica

Ne morate svima da pomažete, naročito ne partneru. Pokušajte da malo više gledate sebe. Pravite kompromise. Ako nešto potpisujete proverite to više puta.

Vaga

Prihvatite danas obaveze koje imate, nemojte biti lenji. Ne osećate se baš najbolje. Spavajte više.

Škorpija

Potrebno Vam je da Vam prijatelji ili partner ukažu gde grešite. To je jedino što Vam je bitno. Kritika je ponekad bolja nego pohvala. Nađite vremena za sebe, za bavljenje sportom ili nekim hobijem.

Strelac

Preosetljivi ste. Najradije biste pobegli od svih obaveza, ali to nije moguće. Ovog četvrtka ne zapostavljajte porodicu. Možda ćete imati goste.

Jarac

Niste baš raspoloženi za rad, iako ste komunikativni. Pokušajte da uradite koliko možete, ali neka to bude detaljno. Slaba Vam je koncentracija. Pazite da ne izgubite dokumenta.

Vodolija

Posvećeni ste poslu. Ne odustajte danas iako će Vas dosta stvari nervirati. Gledajte da uradite koliko možete, ne preterujte. Popodne uživajte u vremenu provedenom sa prijateljima ili porodicom.

Ribe

Nemojte biti suviše popustljivi prema drugima. Gledajte da ugodite sebi, jer treba da štedite svoju energiju. Prilagodite raspored tako da se ne premorite na poslu. Uživajte u lepom vremenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop