• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne bacajte stari hleb

Autor mondo.rs

Stari hleb nije samo za golubove.

  Bruskete od starog hleba

Isecite hleb na tanje kriške, koje ćete premazati mešavinom maslinovog ulja, morske soli i isitnjenog belog luka. Poređajte ih u pleh, na foliju ili papir za pečenje, i pecite desetak minuta na 250 stepeni Celzijusovih.

Kada kuhinja zamiriše, bruskete su gotove.

Možete ih jesti uz svež paradajz, fetu ili neki drugi sir, uz vino, pivo.

Takođe, probajte da ih poprskate sokom od ceđenog limuna.

Ukoliko ne želite da se osećate na beli luk, kriške hleba premažite puterom, ili samo maslinovim uljem, a na njih poređajte iseckan paradajz, bosiljak, origano i rendani parmenzan.

Zapecite kratko u rerni, dok se parmezna ne istopi.

Ovo je jelo je idealno za vrele letnje dane.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop