Znamo šta jede Novak Đoković, ali sada smo saznali i šta ume da skuva!
"Oživeo sam sećanja na detinjstva i našu porodičnu piceriju na Kopaoniku. Gledao sam kako moji roditelji prave pice, a sada sam odlučio da budem specijalni GF šef kuhinje za svoje prijatelje", napisao je Novak Đoković uz fotografiju, koju je objavio na Instagramu:
Dakle, ne samo što zna recept, Novak Đoković ume i da umesi testo.
Bravo!
Ako želite da pobate picu bez glutena, napravite je na sledeći način:
Umesite testo od 150 gr pirinčanog brašna, 50 grama pirea od krompira, pola čaše mlake vode, kesice suvog kvasca.
Ostavite testo da naraste, oko 30 minta, zatim ga premesite i razvucite na papir za pečenje, i pecite u rerni koju ste prethodno ugrejali na najvišu temperaturu.
Što se fila tiče, možete da eksperimentišete.
Prijatno!