• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 30. 9. 2017.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Ovan
Danas je Mesec u Vašem sektoru prijateljstava i odnosa sa drugima, pa ćete osetiti pojačanu potrebu da se družite, da sklapate nova poznanstva. Moguća je nervoza zbog nekih privatnih problema, ali ne morate svima da pričate o tome. Zadržite neke stvari za sebe.

Bik
Želite da sve bude bolje organizovano i po nekom redu. Nervira Vas haotičnost saradnika na poslu. Imate potrebu da budete kreativniji, ali Vas obaveze sputavaju.

Blizanci
Danas se za Vas otvaraju neke nove mogućnosti i šanse za napredak. Imate želju za promenom, ali i za putovanjem. Razmislite dobro da li Vam je samo dosadno ili Vas pasivnost muči duže vreme i morate da uradite nešto povodom toga. Budite 'otvoreniji' prema drugima.

Rak
Prilično ste napeti i možete preterati u izlivima emocija. Bilo bi dobro da ne trošite previše novca danas, nije idealan dan za šoping. Budite realni u vezi sa svojim potreba, da ne biste imali probleme sa finansijama.

Lav
Danas ste prilično radoznali i željni novih događaja. Bitno je da ne odlažete obaveze jer možete sebi napraviti problem. Budite vredni, a drugi ljudi mogu biti od pomoći.

Devica
Najbolje bi bilo da napravite reorganizaciju na poslu. Razmislite šta stvarno želite. Ne uključujte previše emocije u posao.

Vaga
Pričljiviji ste nego inače. Ne obećavajte drugima nešto što ne možete da ispunite, a ovo se neročito odnosi na partnerske odnose. Skloni ste sanjarenju, ali morate da se fokusirate i odradite obaveze koje imate.

Škorpija
Isproveravajte da li ste platili sve račune i da li ste odradili sve obaveze za ovu nedelju. Vikend je počeo i bilo bi dobro da se ne opterećujete poslom. Provedite više vremena sa porodicom, kod kuće.

Strelac
Danas ste prilično komunikativni. Lako završavate sve obaveze i sve ide brže nego što ste planirali. Vidite se sa prijateljima popodne, danas je idealan dan za druženje.

Jarac
Očekujte dobre vesti u vezi sa poslom. Danas je dan za napredak i dobre prilike. Neke nove osobe u Vašem životu mogu biti od pomoći.

Vodolija
Trebalo bi da se opustite i da povedete više računa o svom duhu i telu. Ako ste planirali neku kupovinu, dobro bi bilo da napravite spisak, jer možete kupiti stvari koje Vam nisu potrebne. Ne premarajte se.

Ribe
Imate odličnu intuiciju i danas bi trebalo da poslušate taj unutrašnji glas. Ne poveravajte se drugima previše. Zadržite privatne stvari za sebe. Nije dobar dan za donošenje bitnih odluka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop