• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 28. 4. 2018.

Autor mondo.rs

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

 Dnevni horoskop za 28. 4. 2018. Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

Ovan

Očekuju Vas prijatni susreti kao i niz zanimljivih informacija kojima će vas prijatelji obradovati. Kreativni ste danas. Atmosfera na poslu je odlična i danas možete da očekujete jako dobar i uspešan dan.

Bik

Volite kada ste u toku svakog zbivanja i danas Vam, posle dužeg vremena, prija druženje sa ljudima. Posvetite više pažnje zabavi i kontaktima. Odličan je dan za saradnju.

Blizanci

Možda ćete imati veće troškove nego što ste planirali. Nemojte da kupujete baš sve stvari koje Vam nisu potrebne. Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom.

Rak

Vi danas ne znate šta biste sve radili, potpuno Vam je rasuta pažnja. Treba vam odmor, a znate koliko obaveza imate. Provedite popodne u krugu porodice, prijaće Vam kontrast u odnosu na haos na poslu.

Lav

Nervozni ste jer se neki od planova koje ste imali nije ostvario, ali ne odustajte. Pazite na greške na poslu. Budite temeljni i drugi će to ceniti.

Devica

Danas imate želju da se više družite. Ne želite druge da opterećujete brigama. Uživajte malo više popodne. Ne morate stalno da radite.

Vaga

Niste dovoljno motivisani za rad. Pokušajte da cenite više sebe i da napravite kompromis sa drugima, pa će se to dobro odraziti na posao i na ljubav.

Škorpija

Danas ćete imati buran radni dan, ali dajte svoj maksimum. Fokusirajte se na posao i lako će se sve isplatiti. Imate previše obaveza i to može da bude uzrok nervoze.

Strelac

Lako izlazite na kraj sa obavezama. Pozitivni ste i nije Vam teško i drugima da pomognete. Moguće je neko putovanje. Isplanirajte šta ćete raditi za vikend.

Jarac

Danas ste posebno emotivni, naročito kad je reč o porodici i prijateljima. Razočarani ste u neke osobe koje su Vam bile bliske i u koje ste imali poverenje. Platite račune na vreme.

Vodolija

Danas niste raspoloženi za preteranu komunikaciju sa drugima. Lakše Vam je da ostanete u užem krugu ljudi koji Vas dobro poznaju, tako održavate svoj mir. Saradnici mogu biti prilično ambiciozni i zahtevni, a na Vama je da uradite šta možete da bi svi bili zadovoljni.

Ribe

Imate dosta obaveza. Bitno je da možete da se oslonite na prijatelje i saradnike, jer će imati razumevanja za Vas.Važno je da nađete malo vremena da se odmorite, jer ćete tako izbeći povećan stres.

Izvor: Astrolog Jovana Vilimonović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop