• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najčudnije iz 2008.

Časopis "Tajm" sastavio je listu deset najbizarnijih trendova, zločina ili zanimljivih priča iz protekle godine

 Najčudnije iz 2008. Izvor: MONDO

Prvo mjesto među čudnim pričama zauzima Tomas Biti, poznatiji kao trudni muškarac. Biti, koji je rođen kao žena, u martu je objavio da očekuje prvo dijete. Njegova supruga Nensi, kojoj je ranije izvađena materica, izvršila je nad njim vještačku oplodnju spermom donatora, a u junu je rođena zdrava djevojčica Suzan Džulijet. Biti će se na ovoj listi vjerovatno naći i u 2009. godini, pošto je u novembru objavio da je ponovo trudan.

Na drugom mjestu liste "Tajma" su tinejdžeri iz Teksasa, koji su priznali da su oskrnavili grob da bi izvadili lobanju dečaka umrlog 1921. godine, koju su zatim iskoristili kao lulu za pušenje marihuane. Na trećem mjestu je bizaran slučaj na obalama Britanske Kolumbije - u protekloj godini pronađeno je najmanje šest ljudskih stopala, razbacanih po plaži.

Na spisku se nalazi i ženka ajkule po imenu Tidbit, koja je zatrudnila bez pomoći mužjaka. To je bio drugi zabilježeni slučaj bezgrešnog začeća kod ajkule ikada zabilježen u svijetu. Medicinski raritet predstavlja i devetogodišnja devojčica iz Grčke, u čijoj je materici pronađen oformljen ženski fetus, koji je zapravo prije rođenja bio njena sestra bliznakinja.

Šesto mjesto zauzima čuveni "Internet razvod" muža i žene iz Velike Britanije, zbog slučaja prevare u igrici "Second life".

Neobični kozmetički tretman nalazi se na sedmom mjestu liste. Vlasnik salona u Virdžiniji mušterijama je ponudio "riblji pedikir", tokom kojeg male ribe iz roda šarana grickaju i uklanjaju mrtvo tkivo sa stopala. Ovaj uvrnuti tretman dostigao je ogromnu popularnost, pre nego što su ga nadležne zdravstvene ustanove zabranile.

Udruženje za humani tretman životinja PETA pozvalo je na korišćenje ljudskog mleka u proizvodnji sladoleda, kako bi se zaštitile krave i telad.

Deveto mjesto zauzimaju dvojica večnih tragača za Jetijem, koji su pompezno predstavili slike "ulovljenog" misterioznog bića, za koje se ispostavilo da je gumeni gorila.

Poslednji na listi je razočarani Ijan Ašer iz Australije, koji je posle razvoda ponudio ceo svoj život na Internet aukciji. Za kuću, prijatelje i svoj posao dobio je 380.000 dolara, koje je iskoristio za put oko svijeta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop