• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog njih smo ostali bez daha u 2013!

Pogledajte vrela izdanja poznatih ličnosti na crvenom tepihu – ove ljepotice su malo toga prepustile mašti!

 Zbog njih smo ostali bez daha u 2013! Izvor: MONDO

Kako se godina bliži kraju, modni časopisi pripremaju liste najbolje i najgore obučenih poznatih ličnosti. A mi vam donosimo vruće, seksi ljepotice koje su zadivile na crvenom tepihu haljinama od kojih zaista zastaje dah! Neke od njih su pokazale više nego što je trebalo, neke sasvim dovoljno, ali nijedna od njih nije nas ostavila ravnodušnim.

10. Džesi Džej

Zgodna pop pjevačica možda je s leđa izgledala kao Mortiša Adams, ali kad se okrene... Haljina kuće "Versaće", koju je Džesi prošetala na dodjeli Brit nagrada, imala je sprijeda izrez do pupka!

9. Keti Peri

Na ovogodišnjoj dodjeli Gremija, Keti je imala dugu haljinu sa veoma, veoma dubokim izrezom. Malo je reći da su se fotografi utrkivali u namjeri da ovjekovječe njen dekolte u zelenoj "Guči" haljini.

8. Gvinet Paltrou

Lijepa plavuša nalazi se na ovoj listi jer nas svakako nije ostavila ravnodušnim, ali u "onom drugom" smislu. Modna kritika obrušila se na njenu haljinu sa potpisom Antonija Berardija, što zbog kombinacije boja, što zbog previše kože koju je otkrivala.

7. Keša

Pjevačica je na dodjelu Bilbord nagrada došla u "Živanši" haljini, bez donjeg veša. Crna haljina je zaista malo toga prepustila mašti, a Keša se zadovoljno smješkala pošto su sve oči bile uprte u nju.

6. Džej Lo

I Dženifer Lopez zablistala je na dodjeli Gremija, a pokazala nam je i "butkicu". Crna haljina Entonija Vakarela savršeno je istakla zategnute noge Džej Lo.

5. Hajdi Klum

Voditeljka šoua "Projekat: Modna pista" je plijenila na tradicionalnoj žurci Eltona Džona poslije dodjele Oskara ove godine. Manekenka i TV lice odabrala je zlatnu haljinu Džulijana Makdonalda, koja je pokazala i više nego dovoljno njenog dekoltea!

4. Majli Sajrus

Mlada pjevačica je, kao i Gvinet, na našoj listi zbog šoka, ne zbog sjajnog osjećaja za stil. Majli je na dodjelu evropskih MTV nagrada došla u haljini nepoznatog dizajnera, sa licima pokojnih repera i natpisom "NASILJE". Leđa su joj bila skroz gola, a sigurni smo da kod kuće ima majice duže od ove haljine.

3. Kim Kardašijan

Veliki povratak na scenu nakon rođenja ćerke Kim je upriličila odlaskom na Nedjelju mode u Parizu. Za crveni tepih raznih revija pažljivo je birala autfite, ali nas je najviše šokirao jedan koji je prošetala tokom "opuštene" večere sa prijateljima. Kim je u dugoj, crnoj haljini Rikarda Tišija pokazala možda i previše, pošto su joj grudi bile vidljive "iz aviona".

2. Džejmi Aleksander

Lijepoj brineti možda je izmakla uloga Čudesne Žene, ali je svoj trag u 2013. Svakako ostavila stajlingom koji je odabrala za premijeru drugog dijela "Tora". Džejmi je, bez donjeg veša, prošetala haljinu kuće "Azaro", i jedva uspjela da ne "sijevne" pred željnim fotografima.

1. Rijana

Nakon golotinje, frizure "šabanuše", tetovaža pištolja i mnogih drugih čuda kojima nas pjevačica redovno časti, u ovom izdanju je zaista zaslužila pohvalu, i prvo mjesto na našoj listi. Rijana se na dodjeli Gremija pojavila u više nego damskom izdanju. Kosa je bila lepršava i ženstvena, šminka savršena, a crvena haljina Azedina Alaje kao iz snova. Bravo!

Foto galeriju pogledajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop