• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

m:tel top 10 HBO serija u 2020.

Autor Dušan Volaš

m:tel vam predlaže novogodišnje bindžovanje uz besplatni HBO paket

 m:tel top 10 HBO serija u 2020. Izvor: m:tel

Korisnici m:tel IPTV-ja i dalje mogu besplatno da aktiviraju HBO dodatni paket i uživaju u najboljim serijama i filmovima na HBO kanalima i videoteci bez naknade, sve do 31. januara 2021. godine.
Baš iz tog razloga preporučujemo vam praznično bindžovanje uz top deset HBO serija po našem izboru, a koje možete pronaći u HBO videoteci.

1. „Slom“
Scenarista Dejvid E. Keli (Nevine laži) i rediteljka Suzan Bir (Noćni menadžer) tvorci su šestodijelne serije “Slom” koja prati uspješnu terapeutkinju, Grejs Frejzer (Nikol Kidman), njenog muža (Hju Grant) i njihovog malog sina (Noa Džup) koji pohađa elitnu privatnu školu u Njujorku. Ali njihovi naizgled savršeni životi se mijenjaju preko noći: jedna nasilna smrt, nestali supružnik i, na mjestu čovjeka koga je Grejs mislila da poznaje, niz zastrašujućih spoznaja. Našavši se usred veoma javne katastrofe i zgrožena činjenicom da nije poslušala svoj savjet, Grejs mora da dekonstruiše jedan život i izgradi potpuno novi za svoje dijete i sebe.

2. „Industrija“
Serija predstavlja uzbudljiv upliv u svijet međunarodnih finansija, iz ugla grupe ambicioznih mladih ljudi koji se bore za svoju budućnost. Serija prati grupu mladih diplomaca koji se nadmeću za ograničen broj stalnih pozicija u vrhu jedne investicione banke u Londonu – ali granice između kolega, prijatelja, ljubavnika i neprijatelja ubrzo postaju nejasne, dok uranjaju u korporativnu kulturu koju oličavaju seks, droge i ego, isto koliko i ugovori i dividende. Dok pratimo uspone i padove članova ove grupe, oni moraju da odluče da li od života žele nešto više od profita.

3. „Njegova mračna tkanja“
Ova serija, zasnovana na bestselerima Filipa Pulmana, prava je poslastica za sve istinske ljubitelje naučne fantastike.Druga sezona počinje nakon što lord Azrijel (Džejms Mekavoj) otvori most ka novom svijetu, a Lira (Dafni Kin), očajna zbog smrti najboljeg prijatelja, krene za Azrijelom u nepoznato. U čudnom i misterioznom napuštenom gradu, ona upoznaje Vila (Amir Vilson), dječaka iz našeg svijeta koji takođe bježi od problematične prošlosti. Lira i Vil shvataju da su njihove sudbine povezane sa pronalaženjem Vilovog oca, ali neprestano nailaze na prepreke dok oko njih počinje da se zahuktava rat. U međuvremenu, gospođa Kolter (Rut Vilson) traži Liru i odlučna je da je vrati kući po svaku cijenu.

4. „Stjuardesa“
Mračna triler/komedija zasnovana na bestseleru Krisa Bodžalijana koji govori o tome kako cijeli život može da se promijeni preko noći. Stjuardesa Kasandra Bauden budi se u hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne večeri, i pronalazi mrtvo tijelo pored sebe. Plašeći se da zove policiju, ona se ponaša kao da se ništa nije desilo i pridružuje se ostalim kolegama i pilotima koji putuju na aerodrom. Međutim, u Njujorku je dočekuju agenti FBI-ja i ispituju o njenom boravku u Bangkoku. Ne znajući šta se dogodilo te večeri, ona počinje da se pita da li je zapravo ona ubica.

5. „Na udaru“
Ovo je četvorodjelni triler o samoukom, samouverenom i harizmatičnom političaru po imenu Piter Lorens (Hju Lori). Piterov javni i privatni život se raspada, a može se reći da ga uništavaju njegovi neprijatelji. Iako u javnost izlaze lične afere iz njegovog života, on, bez osjećaja krivice i kajanja, vješto hoda po žici između slave i katastrofe, nastavljajući da radi u svoju korist, dok drugi pokušavaju da ga sruše. Međutim, okolnosti pokazuju koliko je teško, za čovjeka i za društvo, da ostave prošlost iza sebe. Uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ćoška, hoće li Piter uspjeti da skrene pažnju sa svojih afera i pobijedi u trci?

6. „Milijarde“
Dobitnici Emija i Zlatnog globusa, Pol Džijamati i Dejmijan Luis, glume u ovoj zamršenoj drami o ulozi politike u svijetu njujorških visokih finansija. Putevi promućurnog i prepredenog državnog tužioca, Čaka Roudsa (Džijamati), i izvanrednog i ambicioznog magnata hedž fondova, Bobija Eksa Ekselroda (Luis), uskoro će se ukrstiti, a svaki od njih koristi svu svoju pamet, moć i uticaj da nadmudri onog drugog. U ovoj provokativnoj seriji, ulozi se mjere milijardama.

7. „Dobra borba“
Četvrta sezona zatiče firmu Redik, Bouzman i Lokhart u potpuno drugačijem okruženju. Nakon što izgube najvećeg klijenta, Čamhama, i ime njihovog partnera bude ukaljano, Redik, Bouzman i Lokhart su primorani da prihvate ponudu ogromne multinacionalne pravne firme, STR Lori, da bi postali njena mala podružnica... Iznenada, sve njihove odluke može da preispituje i kritikuje ogromna firma koja je doslovno iznad njih. Dok STR Lori u početku djeluje kao blagonaklon šef, Dajana Lokhart i kolege kukaju zbog gubitka nezavisnosti.

8. „Španska princeza“
Katarina Aragonska je odlučna mlada španska princeza kojoj je obećan engleski prijesto na rođenju. Ona dolazi u sivu, kišnu Englesku sa svojim veličanstvenim i raznolikim dvoranima, uključujući dvorsku damu Linu – špansku plemkinju afričko-iberijskog porijekla – i ljupku i razdraganu Rozu. Kada njen muž, princ Artur, iznenada umre, Ketrin se uplaši da će izgubiti prijesto, sve dok ne osmisli odvažni plan i usredsredi se na novog nasljednika, harizmatičnog i svojeglavog princa Harija, koji će jednog dana vladati Engleskom kao kralj Henri VIII. Na početku druge sezone, Katarina naizgled ima sve što želi: kraljevstvo, krunu i ljubav čovjeka koga voli...

9. „Normalni ljudi“
Serija prati dirljivu, ali komplikovanu vezu između Merijen i Konela, od kraja školskih dana u malom gradu na zapadu Irske do završetka studija na koledžu Triniti. U školi, on je voljen i popularan, a ona je usamljena, ponosna i zastrašujuća. Međutim, kada Konel jednog dana dođe po svoju majku koja radi kao čistačica u Merijeninoj kući, između dvoje tinejdžera počne da se razvija čudna i neraskidiva veza koju oni odluče da kriju u javnosti. Godinu dana kasnije, oboje studiraju u Dablinu. Merijen je pronašla svoje mjesto u ovom novom svijetu, ali Konel se drži po strani, stidljiv je i nesiguran. Serija “Normalni ljudi” prati živote ovo dvoje ljudi, njihove raskide i pomirenja, i istražuje svu složenost intimnosti i mlade ljubavi.


10. „Gospođa Amerika“
Ovo je istinita priča o pokretu za ratifikaciju Amandmana o jednakim pravima i antikampanji koju je predvodila Filis Šlafli, ljepotica koja je postala konzervativna aktivistkinja, a koju u seriji glumi dvostruka dobitnica Oskara, Kejt Blanšet. Iz perspektive žena iz tog doba – kako Šlaflijeve, tako i feminiskinja Glorije Stajnem, Beti Fridan, Širli Čizom, Bele Abzug i Džil Rakelshaus – serija istražuje kako je jedan od najžešćih okršaja u kulturološkim ratovima sedamdesetih godina 20. vijeka iznjedrio Moralnu većinu i zauvjek promijenio političku scenu.

Da li i vi imate svojih HBO top 10?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS