• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova WhatsApp funkcija ograničava ko može da vidi vaše informacije

Autor Dušan Volaš

Nova WhatsApp funkcija vam omogućava da odredite koji kontakti nemaju pristup vašoj profilnoj slici, statusu, Last seen i About informacijama.

 WhatsApp crna lista nova funkcija Izvor: Unsplash

WhatsApp uvodi nova podešavanja kontrole privatnosti, kako bi korisnicima pružio veću kontrolu nad tim ko može da vidi njihovu sliku profila, About informacije, Last seen i WhatsApp status. Ove nove opcije su prvi put predstavljene odabranim beta testerima prošle godine, ali ih tek sada kompanija donosi svima.

U nedavnoj objavi na svom Twitter profilu, WhatsApp je objavio da uvode detaljna podešavanja kontrole privatnosti za sve korisnike. Do sada ste mogli da izaberete da vaš WhatsApp status, Last seen i About informacije budu vidljive svima, vašim kontaktima, kao i da budu potpuno skrivene. Sada postoji još jedna opcija koja se zove My contacts except. Pomoću ove opcije možete kreirati listu kontakata koji neće moći da vide prethodno navedene informacije, dok će iste ostati vidljive ostalim kontaktima - to je u suštini crna lista.

Možda će vas zanimati

WhatsApp je takođe predstavio jednu od najtraženijih funkcija svih vremena: mogućnost prenosa ćaskanja sa Android uređaja na iPhone. Takođe je povećano ograničenje veličine grupa sa 256 ljudi na 512 ljudi.

WhatsApp navodno radi na gomili uzbudljivih funkcija. Kompanija bi uskoro mogla da dozvoli korisnicima da izmenjuju poslate poruke, što je funkcija koju konkurencija nudi već godinama. Pored toga, razvija i funkciju koja vam može omogućiti da povežete svoj WhatsApp nalog sa sekundarnim pametnim telefonom.

Nova funkcija je dostupna svima koji su ažurirali aplikaciju na najnoviju verziju. Da biste je isprobali, kliknite na meni sa tri tačke u gornjem desnom uglu i idite na Account >Privacy.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS