• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilonu Masku mama brani da se potuče sa Cukerbergom

Autor Ilija Baošić

Prije nego što se u oktagonu sastane sa Markom Cukerbergom, izgleda da će Mask prvo morati da nagovori svoju majku da je to dobra ideja.

 Borba Maska i Cukerberga Izvor: YouTube / The Babylon Bee, YouTube / TODAY / Screenshot

Dok čitav svijet čeka da vidi ko je jači, vlasnik Facebook-a ili vlasnik Twitter-a, jedna osoba ne želi da do borbe u kavezu dođe. U pitanju je Mej Mask, majka Ilona Maska, koja sada pokušava sina da odvrati od te ideje.

Uprkos tome što Mark Cukerberg trenira džijudžicu i što se takmičio na nekim turnirima, vlasnik kompanije Tesla je riješen da pred njega izađe u oktagon u Las Vegasu. Štaviše, milijarderi su prema riječima prvog čoveka UFC-a "mrtvi ozbiljni" kada je ova borba u pitanju, a Mask ne želi da se ograničava na određenu vještinu, već da se meč održi po MMA pravilima.

Međutim, u priču se uključila i Maskova majka, koja je sa svog Twitter profila izrazila negodovanje ovakvom odlukom. Mej je ljutito savjetovala Maskovog prijatelja, Leksa Fridmena, da "ne ohrabruje" njenog sina, a zatim predložila alternativu: "Borite se riječima. Svako dobija po tri pitanja - najsmješniji odgovori pobjeđuju. Ko se slaže?"

Uprkos negodovanju mame, čini se da je Ilon Mask veoma ozbiljno shvatio ovu borbu, jer se već upustio u treninge. Milijarder je danas posjetio Leksa Fridmena kako bi popravio svoju tehniku u parteru, što je poznati podcast voditelj i objavio putem svog profila. Međutim, čini se da je Mej Mask uspela da Ilonovog prijatelja ubijedi da borba nije dobra ideja, jer je Leks uz sliku napisao da bi više volio da milijarderi "treniraju borilačke vještine, a ne da se potuku u kavezu".

U galeriji ispod možete videti Cukerberga na turniru džijudžice.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS