• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple konačno saopštio: Evo zbog čega se pregrijava iPhone 15

"Identifikovali smo nekoliko razloga koji mogu da dovedu do pregrijavanja Apple uređaja", naveo je tehnološki gigant iz Kupertina u kratkom saopštenju

 Zašto se pregrijava iphone 15  Izvor: YouTube / Apple

Ubrzo nakon što je pojavljivanje nove serije Appleovog pametnog telefona prije dvadesetak dana izazvalo veliki "hajp" širom svijeta, pojavila se informacija da se iPhone 15 uređaji pregrijavaju.

Proteklog vikenda, tehnološki gigant iz Kupertina je saopštio šta je razlog ovog problema. Riječ je o softverskoj greški koja se javlja prilikom upotrebe aplikacija Instagram i Uber.

"Identifikovali smo nekoliko razloga koji mogu da dovedu do pregrijavanja Apple uređaja", navedeno je u kratkom saopštenju.

Iz Applea navode da stručnjaci kompanije rade na ažuriranju operativnog sistema iOS17 koje bi ubuduće trebalo da spriječi da neprijatno zagrijavanje uređaja tokom upotebe tih aplikacija.

Popularna platforma Instagram je ranije prošle nedjelje ažurirala svoju aplikaciju kako bi sprečila pregrijavanje uređaja, saopštila je koroporacija Meta.

Uber i pojedine aplikacije, među kojima i popularna igrica za mobilne uređaje Asphalt 9, još uvijek su u procesu svojih ažuriranja, saopštio je Apple. Period kada će ona biti završena, međutim, nije saopšteno.

(Smartlife.rs)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS