• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li biste kupili ovaj dodatak za telefon?

Autor mondo.rs

Selfie Flash je najjači selfi gedžet koji smo dosad videli ;)

 Da li biste kupili ovaj dodatak za telefon? Izvor: MONDO portal.

Vibe Selfie Flash SF100 u akciji.
Izvor: MONDO portal.
Ma koji selfi štap, koji smo videli u Berlinu na IFA sajmu - ovo sad je mnogo bolje!

Mobilni Kongres 2015 u Barseloni bio je idealno mesto da kompanija Lenovo još jednom "opipa puls" korisnika i posetilaca i ovog Sajma, nakon CES 2015 u Las Vegasu. Reakcije su bile neverovatne, a još veće razočaranje korisnika (posebno korisnica) kada su saznali da će se Lenovo Selfie Flash SF 100 prodavati samo sa Lenovo Vibe Shot i drugim Vibe telefonima - zasad ništa od iPhone i drugih Android uređaja! Sami smo se uverili da su svi pitali za ovaj gedžet interesujući se o tome kako radi, gde može da se nabavi i koliko košta.

A korišćenje Selfie Flasha ne može biti jednostavnije. Utakne se u prostor za sluške (klasičan 3.5 mm ulaz), automatski se aktivira softver koji ga prepozna, klikne se na taster na samom prstenu i slikanje može da počne. Selfie Flash ima i poseban mod za Vibe telefone, koji prilikom pravljenja selfija prati osmeh i oči korisnika, mereći broj godina lica i nivo sreće ispisujući ih brojem i u procentima na displeju, kako bi osoba koja se slika bila sigurna da će selfi fotka biti dobra, a ona nasmejani baš kako treba.

Isprobali smo, naravno, i ovu opciju - radi odlično - kao što možete da vidite na slikama u Galeriji, a savet Lenovo kreativnog tima jeste da ne pristajete na selfi fotke koje su izmerene sa manje od 80 odsto sreće ;)

Izvor: MONDO / Lenovo

Lenovo, inače, tvrdi da je VIBE Selfie Flash je neophodan dodatak za fotografisanje svih važnih trenutaka, bez obzira na osvetljenje. Blic koji može da stane u džep i uključuje se preko audio ulaza korisniku pruža mogućnost da brzo namesti idealno osvetljenje i sinhronizuje blendu za jasne, prirodne fotografije napolju, unutra i svuda.

Selfie Flash funkcioniše uz pomoć osam difuznih LED-ova kako bi dopunio prirodnim tonovima dostupno osvetljenje, čak i kada je slabo. Dopunjivi blic omogućava pravljenje 100 selfija sa jednim punjenjem što je dovoljno za celodnevno fotografisanje i deljenje slika.

Načuli smo da je cena Lenovo Selfie Flash SF100 oko 45 dolara, ali ovaj podatak uzmite sa rezervom, jer niko nije hteo ništa zvanično da nam potvrdi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS