• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva WordPress konferencija u Banjaluci

Autor mondo.ba

Prva WordPress konferencija – "WordUp conference Banja Luka 2015." biće održana 25. aprila na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci.

Konferenciju organizuje kompanija DVC Solutions iz Banje Luke, uz partnersku podršku USAID-a, Inovacionog centra Banja Luka i IT Academy by Link group.

WordPress je platforma za izradu sajtova i blogova. Online, otvoren i besplatan alat, jedan od najlakših i najmoćnijih sistema za upravljanje sadržajem. Mnogi poznati blogovi, medijske kuće, kompanije poput eBuy, CNN, Reuters, Sony, IBM koriste WordPress.

WordPress platforma ima veliki broj korisnika u Bosni i Hercegovini i zauzima značajnu poziciju kada je u pitanju broj sajtova zasnovanih na ovoj platformi, ali ne postoji zvanična WordPress zajednica u Bosni i Hercegovini. Zbog toga je jedan od glavnih ciljeva konferencije iniciranje uspostavljanja WordPress zajednice, čija je uloga unapređenje kvaliteta proizvoda i usluga koji se izrađuju na WordPress platformi.

Predavači Ivan Minić, Milan Maglov, Siniša Komlenić, Mladen Stojanović, Željko Džafić, Ivan Ćosić, Nedim Šabić, Marko Uskoković i Vladimir Lelićanin govoriće o širokoj dostupnosti WordPress platforme, o ulozi u digitalnom marketingu, i osnovama kreiranja plugin-a za ovu platformu. Na konferenciji će biti oko tri stotine učesnika.

U sklopu konferencije biće i promocija programa za mlade, dok će se dan ranije, 24. aprila, održati dvije radionice, jedna iz oblasti online marketinga i druga iz oblasti razvoja WordPressa. Radionice će se održati u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka, koji je i podržao ovu konferenciju.

Prijave za konferenciju moguće je podnijeti putem on-line aplikacije postavljene na sajtu www.wordupconference.me , gdje se nalaze i sve dodatne informacije o konferenciji i predavačima.

Rok za prijave je 22. april.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

stedoje

Super stvar da mi samouki uporedimo znanje

RECENZIJE

TIPS & TRICKS