• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin napravio sajt za gledanje piratskih filmova!

Autor mondo.rs

Popcorn Time aktivirao je gledanje piratskih filmova samo sa pregledačem!

Milan iz Kragujevca, programer koji ima samo 15 godina i nekoliko velikih projekata, kojeg je MobIT već kontaktirao i pričao sa njim (očekujte intervju uskoro), napravio je vebPopcorn Time interfejskoristeći se PHP i Node.js alatima. Sajt omogućava gledanje filmova koji se već nalaze u Popcorn Time bazi preko neta direktno u internet pregledaču, bez potrebe da se skida aplikacija ili bilo šta instalira. Ipak, moguće je da ćete pre gledanja morati da deaktivirate neke plugin-ove, što će vam vaš pregledač odmah javiti.

Gasi se Popcorn TIme?!

Browser Popcorn Time možete gledati sa računara, telefona ili tableta (i drugih uređaja povezanih na net), koristeći se poznatim načinom učitavanja i odabira filma, kao što nudi Popcorn Time aplikacija. Jedino je promenjen način puštanja filma, što se obavlja preko "iskačuće" konzole s desne strane, klikom na "Watch Now".

O Milanu

Ne voli sport. Izlazi iz kuće samo kad je to zaista neophodno. Sluša Maiden, Guns n Roses, Metallica, Black Sabbath i igra Kerbal Space Program. Voli da čita. Gleda drame i anime, a zanimaju ga i RC kvadkopteri. Milan ide u srednju školu u Kostolcu. Ima 15 godina i programira već neko vreme i misli da ga zbog svega ovoga mnogi smatraju osobenjakom.

Filmovi su razvrstani po kategorijama s leve strane, omogućena je pretraga i nema prevoda. Učitavanje filma traje neko vreme i moguće je da se neće učitati uopšte, ali drugi ili treći pokušaj daće rezultat. Takođe, pretraga ne radi uvek. Gledanje smo pokušali i radi iz Chrome, Firefox i Internet Explorer veb pregledača. Film možete gledati preko celog ekrana ili u smanjenom prikazu.

Evo šta je Milan iz Kragujevca rekao za početak: "Živim u zemlji u kojoj se Zakon o pirateriji konstantno krši i jednostavno me nije briga! Održavaću sajt, menjati domene i provajdere... Ne želim da zaradim ni jedan jedini dinar od ovoga! Jednostavno želim ovo da uradim, jer JA verujem da će piraterija jednom izazvati pucanje balona oko striminga filmova i da će filmski studiji to konačno i shvatiti".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS