• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova Facebook opcija dostupna običnim smrtnicima

Autor mondo.rs

Nakon nekoliko nedelja od pojavljivanja, opcija je dostupna iOS korisnicima.

Društvene mreže se konstantno menjaju kako bi bile u korak sa svim zahtevima korisnika. Jedan od trendova na društvenim mrežama u toku prošle godine bio je live striming. Meerakat i Periscope su se nekoliko meseci međusobno borili, ali je na kraju Periscope izašao kao pobednik i zauzeo prvo mesto kada je live striming u pitanju.

Facebook takođe želi da se priključi ovom trendu pa je zbog toga predstavio striming opciju pod nazivom Live Video. Testiranja su startovala u decembru prošle godine, a sada se opcija može koristiti na iPhone uređajima u Sjedinjenim Američkim Državama. Ostale zemlje opciju mogu očekivati u narednim nedeljama, piše Android And Me.

Međutim, Android korisnici će morati da čekaju malo duže. Iz Facebook-a kažu da Android korisnicima opcija stiže uskoro. Pretpostavljamo da se radi o nedeljama ili čak mesecima.

Vrlo je jednostavna za korišćenje - kliknete na „Update Status“ a zatim na Live Video ikonu. Pre nego što striming startuje, možete ukucati opis događaja koji ćete prenositi. Kada se prenos završi, video će ostati sačuvan na vašem Timeline-u kako biste mogli da ga pogledate ponovo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS