• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone 7 će imati i ovaj dodatak

Autor mondo.rs

Toliko mnogo se u poslednje vreme piše o novom telefonu kompanije Apple da je ovaj dodatak uspeo da prođe nezapaženo.

 iPhone 7 će imati i ovaj dodatak Izvor: PROMO/Apple/GSMArena

Do zvaničnog predstavljanja novog iPhone telefona ostalo je još nekoliko meseci, ali, to ne sprečava pojavljivanje informacija u vezi sa specifikacijama ovog uređaja.

Osim već poznatog dizajna, koji je dosta sličan iPhone 6s dizajnu, novi model imaće redizajnirane linije antena na zadnjoj strani, dual kameru i misteriozni dodatak na donjem delu.

Pomenuti dodatak na donjem delu biće Smart Connector port, ako je verovatni najnovijim informacijama. Ovaj port iskorišćen je na iPad Pro uređajima i služi za povezivanje tastature. Međutim, logično je da korisnici povezuju tastaturu sa tabletom, ali, postavlja se pitanje ko bi povezivao tastaturu sa pametnim telefonom?

Sa druge strane, Logitech je nedavno dokazao da Smart Connector može da se koristi za punjenje baterije tableta. Ovo će korisnicima omogućiti korišćenje razne dodatne opreme.

Ukoliko se Smart Connector bude koristio za punjenje, to znači da će Lightning port biti slobodan pa će korisnici moći da ga koriste za povezivanje slušalica na primer. Kao što već znate, pretpostavlja se da će Apple “izbaciti” 3.5mm port.

Smart Connector se može koristiti i za punjenje bežičnih slušalica kada se povežu sa telefonom. Govori se da Apple priprema i bežične Beats slušalice koje će biti predstavljene zajedno sa novim iPhone 7 telefonom, piše BGR.

Korisnici će, ukoliko telefon zaista bude imao Smart Connector imati na raspolaganju veliki broj dodataka koji će iskoristiti sve prednosti pomenutog porta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS