• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YouTube opcija koja štedi novac!

Autor mondo.rs

Korisnici u Indiji će prvi moći da je isprobaju.

Kao što znate, YouTube je najveća video striming platforma na svetu. Korisnici mogu da gledaju, ali i da objavljuju svoje video snimke.

Ova kompanija je ranije predstavila Offline opciju, tačnije 2014. godine, pa su korisnici mogli da sačuvaju video snimke kako bi ih pogledali onog trenutka kada nemaju pristup internetu.

Nakon ove opcije, YouTube je ove nedelje predstavio sličnu opciju koju će moći prvo da isprobaju oni koji žive u Indiji. Opcija pod imenom Smart Offline takođe omogućava čuvanje video snimaka, ali je razlika ipak postoji.

Nova Smart Offline opcija nudi mogućnost snimanja video snimaka u toku noći. Dovoljno je da korisnici aktiviraju Save overnight opciju. Nakon toga, video snimci će biti spremni za reprodukciju bez internet konekcije.

Indija je izabrana kao prva zemlja koja će moći da isproba ovu opciju zato što operateri u toj zemlji pružaju jeftiniji internet u toku noći. Zahvaljujući ovoj opciji korisnici će moći da uštede dosta novca, piše TechViral.

Kako iz kompanije kažu, opciju će moći da isprobaju korisnici nekoliko indijskih operatera, nakon čega će biti dostupna i ostalim korisnicima drugih operatera u ovoj zemlji.

Nadamo se da korisnici u ostatku sveta neće morati još dugo da čekaju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS