• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pametni telefoni nikad moćniji

Autor mondo.rs

Još jedan proizvođač želi specifikacijama da se izdvoji iz mase.

Nove informacije u vezi sa Oppo Find 9 telefonom pojavile su se na internetu. Otkrivaju kakve specifikacije možemo očekivati.

Oppo Find 9 će imati Snapdragon 821 čipset, koji će se po svemu sudeći zvati Snapdragon 823 kada zvanično bude predstavljen. Takođe, uređaj će imati ekran dijagonale 5.5 inča QHD rezolucije.

Možda i najzanimljivija stavka - 8GB RAM memorije i 128GB interne memorije. Kao da je 4GB ili 6GB koliko ima novi OnePlus 3 malo, no dobro. Kada je kamera u pitanju, Oppo je rešio da ugradi dual kameru rezolucije 21MP. Prednja kamera je rezolucije 16MP.

Baterija će biti kapaciteta 4.100 mAh u kombinaciji sa Super VOOC tehnologijom brzog punjenja. Nažalost, operativni sistem će biti Android 5.1 Lollipop. Zašto je proizvođač odlučio da u telefon „stavi“ verziju operativnog sistema koja je starija više od godinu dana, nije poznato.

Osim Find 9 telefona, u narednom periodu očekuju nas još nekoliko telefona koje će takođe pokretati novi Snapdragon 823 čipset. Neki od tih telefona su i modeli kompanija LeEco, Nubia, Xiaomi, HTC i Asus, piše GSM Arena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS