• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj iPhone svi žele (FOTO)

Autor mondo.rs

Pogledajte samo to kućište i tu boju!

Kad je o novom iPhone 7, iPhone 7 Plus i iPhone 7 Pro modelu reč, nema toga što nismo čuli (i preneli vama). I dok crna boja kućišta i ravan, fizički nepostojeći Home taster zvuče prozaično na papiru, kad ih vidite na renderima - neće vam biti dobro (izrazimo se žargonski)!

Sva tri pobrojana iPhone 7 modela trebalo bi da dođu sa Home tasterom osetljivim na dodir, a jedna od boja kućišta mogla bi biti crna. Martin Hajek, 3D umetnik, napravio je crteže baš takvog iPhone 7 uređaja, napravljenog na osnovu glasina koje o Apple uređaju kruže (i oblik antene je promenjen), a koji izgledaju neverovatno.

Komentari The Next Web, Mashable, Business Insider ili The Verge sajtova su veoma pozitivni, a korisnici su "otkačili" na ovo što ćete i vi videti u našoj galeriji. I što se nas tiče - ovaj iPhone 7 uopšte ne bi bio loš!

Ipak, postoje određeni limiti kad je način proizvodnje ovakvih uređaja (Space Black boja) u pitanju, pa ostaje nejasno da li su glasine o crnom telefonu upravo to - glasine - ili Apple zaista radi na nekom ovakvom iPhone uređaju, što bi bilo pravo iznenađenje!

Kako se vama sviđaju slike i iPhone 7?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS