• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolja kamera u klasi do 150 evra

Autor mondo.rs

Telefon za fotkanje koji ne košta mnogo – Honor 5C.

Na papiru, Honor 5C deluje kao odičan izbor ukoliko vam je potreban telefon sa odličnom kamerom.

Međutim, ranije se dešavalo da nas specifikacije na papiru oduševe a da u svakodnevnom korišćenju zakažu. To je zato što hardver i softver nisu ispravno usklađeni. Honor sa druge strane, to potpuno razume.

Kamera rezolucije 13MP nudi pregršt detalja, ako vam broj piksela odgovara, bićete oduševljeni količinom detalja što će odgovarati i onima koji vole da svoje fotke štampaju. Fotografije možete „seckati“ i naknadno urediti kada ih uslikate. Ovo je vrlo važno u nekim situacijama, jer korisnici nisu u mogućnosti da svaki put dobro podese kameru kada žele nešto da uslikaju.

Dinamički opseg na bilo kojoj kameri je veoma važan. Bolji dinamički opseg znači da ćete moći da ispravno osvetlite fotku a da ne izgubite detalje.

Honor 5C nije dobar samo u dobrim uslovima. U stvari, jedan je od najboljih telefona kada je fotkanje u loše osvetljenim uslovima u pitanju. Fotografije su čiste, dok je šum prihvatljiv. Neki bi čak pomislili da je fotografija uslikana mnogo skupljim telefonom koji košta nekoliko puta više u odnosu na Honor 5C.

Kamera nudi i nekoliko različitih filtera kako biste poboljšali fotke koje ste uslikali telefonom.

Svi ovi dodaci su dokaz da Honor nije dobio samo odličan hardver, već su proces obrade i algoritimi odlično odrađeni i optimizovani kako bi dali najbolji mogući rezultat.

Honor 5C je dokaz da kombinacija odličnog hardvera ali i odličnog softvera na pametnim telefonima može da dostigne visoki nivo kada je fotografija u pitanju, piše Fonearena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS